Contacteer ons

Straatsburgdok Noordkaai 35,
     2030 Antwerpen

03 644 69 91
03 644 20 83

[email protected]

Keukenkasten en keukeneilanden op maat van uw droomhuis

Keukens ontwerpen en plaatsen is al jaren onze passie en specialiteit in de provincie Antwerpen. Onze vakmannen en ontwerpers werken nauw samen, waardoor wij een optimaal aanbod garanderen en kunnen voldoen aan al uw wensen. Onze keukens komen in alle stijlen en formaten, bij ons vindt u hoe dan ook uw droomkeuken. In uw zoektocht naar de ideale keuken, houden we rekening met uw budget en uw stijl. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie en bekijk ons aanbod op de website. 

Met een keuken op maat kan je jouw kookruimte optimaal benutten volgens de indeling en opbouw die jij wenst. 

Kwaliteitsvol materiaal en moderne keukens

In de keuken bent u ongetwijfeld druk in de weer. Om efficiënt aan het werk te kunnen gaan, is de inrichting van uw keukenkasten van prioritair belang. Naast de functionaliteit van uw keuken, hechten wij belang aan de stijl die u prefereert. Kiest u voor een klassieke cottagekeuken of heeft u eerder liever een egale en moderne look? Gaat u voor een keuken in massief eik of volledig in hoogglans? Door onze jarenlange ervaring en onze technische kennis, hebben wij hoe dan ook de ideale oplossing voor u in huis. 

Inbouwtoestellen van alle merken

Geen droomkeuken op maat zonder inbouwtoestellen die quasi onzichtbaar met uw keuken samensmelten. Een uittorende ijskast, een microgolfoven die op uw aanrecht in de weg staat, een vaatwasmachine die uw keukenkasten geen eer aandoet, … een keuken met losse toestellen kan al gauw slordig ogen en brengt uw keuken uit balans. Bebra zorgt ervoor dat uw inbouwtoestellen naadloos in uw keuken passen en maakt zodoende van kokerellen een echt plezier. Van Siemens tot Miele: u kiest inbouwtoestellen van alle merken, rekening houdend met uw noden, smaak en budget! 

Wij staan u graag bij met vrijblijvend advies en ontwerp. Contacteer Bebra nu voor een keuken op maat.